Copyrights ©2015: De Voeten uit Noordwijk

Zoeken

Voeten in vorm, jij in vorm

8 september 2015

Een hele grote doelgroep van de pedicure zijn sporters. Als pedicure zie ik dagelijks veel voeten en tenen die beschadigd zijn door het uitoefenen van een sport, bijvoorbeeld tennissers, voetballers, hardlopers.

Als sporter ben je bewust bezig met je lijf. Je wilt gezond zijn en lekker in je vel zitten. Voeten spelen daarbij een belangrijke rol: ze brengen je overal naartoe en zijn vrijwel onmisbaar in een sportief leven.

Veel sporters weten niet dat de pedicure de aangewezen persoon is om voeten in conditie te krijgen en te houden. Vaak stappen ze bij klachten naar een huisarts of podotherapeut. Terwijl de pedicure specifieke kennis en kunde in huis heeft om sportvoeten vanaf de buitenkant in vorm te krijgen en te houden.  Het maakt niet uit of je nu professioneel bezig bent, of gewoon voor je hobby.

Het is heel belangrijk om tijdens het sporten goed schoeisel te dragen, maar vergeet ook de sokken niet.

Wilt u weten wat de top 3 is van veelvoorkomende voetklachten bij het tennissen klik hier.

Pedicurepraktijk De Voeten uit Noordwijk biedt u een gratis voetencheck aan. Dit is geen behandeling maar kijk en adviseer ik uw voeten en ook graag uw sportschoeisel en kunnen we samen kijken of we uw klachten kunnen verhelpen.